Αρχοντικά

Διαθεσιμότητα

Άμεση Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όλο το 24ωρο και να κάνετε την κράτησή σας

  • M: +30 6943949100
  • Έλος, Χανιά

Ζήστε το όνειρο!
Στην πιο όμορφη γωνιά της Κρήτης στο νομό Χανίων, ακριβώς πάνω στην διαδρομή για την Ελαφόνησο, δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη, δυο μοναδικές βίλλες με υπέροχες ιδιωτικές πισίνες, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ειδικά σχεδιασμένες για άτομα και οικογένειες που θέλουν να ζήσουν κάτι ξεχωριστό!  

Σε ένα ήσυχο και ονειρικό περιβάλλον γεμάτο καστανιές, με τον ζεστό Κρητικό ήλιο το καλοκαίρι άλλα και το μαγευτικό χειμώνα οι Βίλλες Αρχοντικά δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για όποιον χρειάζεται να ζήσει ένα όνειρο!

Το Έλος όπου βρίσκονται οι Βίλλες μας, είναι ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά χωριά της επαρχίας Κισσάμου. Είναι χτισμένο μέσα στις καστανιές και τα πλατανόδεντρα, ενώ υπάρχουν παντού στο χωριό τρεχούμενες πηγές. Στο κέντρο βρίσκονται κάποια καφενεία, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσερό ποτό κάτω από τα πανύψηλα πλατάνια.

Στις πολυτελείς μας Βίλλες οι φιλοξενούμενοι θα ανακαλύψουν το πραγματικό νόημα της γαλήνης, της απομόνωσης και του χώρου.
Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να επισκεπτούν κάτα την διαρκεία της διαμονής τους στο νομό Χανίων τα μαγευτικά μέρη και παραλίες όπως την Ελαφόνησο, την Παλαιόχωρα τα Φαλάσαρνα, τον Μπάλο, την Γραμβούσα αλλά και την κοσμοπολίτικη πόλη των Χανίων με το υπέροχο Ενετικό λιμάνι.