Τοποθεσία

Ζήστε το όνειρο!
Στην πιο όμορφη γωνιά της Κρήτης στο νομό Χανίων, ακριβώς πάνω στην διαδρομή για την Ελαφόνησο, δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη, δυο μοναδικές βίλλες με υπέροχες ιδιωτικές πισίνες, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ειδικά σχεδιασμένες για άτομα και οικογένειες που θέλουν να ζήσουν κάτι ξεχωριστό!  

Σε ένα ήσυχο και ονειρικό περιβάλλον γεμάτο καστανιές, με τον ζεστό Κρητικό ήλιο το καλοκαίρι άλλα και το μαγευτικό χειμώνα οι Βίλλες Αρχοντικά δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για όποιον χρειάζεται να ζήσει ένα όνειρο!

Το Έλος όπου βρίσκονται οι Βίλλες μας, είναι ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά χωριά της επαρχίας Κισσάμου. Είναι χτισμένο μέσα στις καστανιές και τα πλατανόδεντρα, ενώ υπάρχουν παντού στο χωριό τρεχούμενες πηγές. Στο κέντρο βρίσκονται κάποια καφενεία, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσερό ποτό κάτω από τα πανύψηλα πλατάνια.

Στις πολυτελείς μας Βίλλες οι φιλοξενούμενοι θα ανακαλύψουν το πραγματικό νόημα της γαλήνης, της απομόνωσης και του χώρου.
Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να επισκεπτούν κάτα την διαρκεία της διαμονής τους στο νομό Χανίων τα μαγευτικά μέρη και παραλίες όπως την Ελαφόνησο, την Παλαιόχωρα τα Φαλάσαρνα, τον Μπάλο, την Γραμβούσα αλλά και την κοσμοπολίτικη πόλη των Χανίων με το υπέροχο Ενετικό λιμάνι.

Η τοποθεσία που βρίσκονται οι βίλλες είναι εκπληκτική. Ο οικισμός ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ βρίσκεται σε κομβικό σημείο όπου ο επισκέπτης διαμένοντας εκεί μπορεί εύκολα και γρήγορα να έχει πρόσβαση είτε προς το Ελαφονήσι, είτε προς τα Φαλάσαρνα - Γραμβούσα - Μπάλος καθώς και προς Παλαιοχώρα. (Δείτε την περιοχή μέσω google maps)

Οι παραδοσιακές βίλλες ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ βρίσκονται στο χωριό Έλος (έδρα του Δήμου Ινναχωρίου) 50 χιλ. νοτιοδυτικά της πόλεως των Χανίων και ακριβώς πάνω στην διαδρομή προς το Ελαφονήσι. Έιναι κτισμένα σε μια καταπράσινη περιοχή, δίπλα ακριβώς από το παλαιό αρχοντικό το οποίο χρονολογείται ότι κτίστηκε το 1816. Το Έλος είναι ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά χωριά της επαρχίας Κισσάμου. Είναι χτισμένο μέσα στις καστανιές και τα πλατανόδεντρα, ενώ υπάρχουν παντού στο χωριό τρεχούμενες πηγές. Στο κέντρο βρίσκονται κάποια καφενεία, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσερό ποτό κάτω από τα πανύψηλα πλατάνια.

Το χωριό Έλος θεωρείται το Καστανοχώρι του Ν. Χανίων όπου τα κάστανα φημίζονται για τη νοστιμιά τους. Στο Έλος λειτουργούν όλο το χρόνο μερικές παραδοσιακές ταβέρνες με Κρητική κουζίνα αλλά και τοπικές σπεσιαλιτέ.

Ο νομός Χανίων έχει διατηρήσει την γοητεία του ως ένας διάσημος προορισμός διακοπών, ο οποίος παρέχει ωραίο κλίμα, όμορφες παραλίες, άφθονες υπηρεσίες και παροχές άλλα και μία έντονη νότα της παραδοσιακής Κρήτης.

Στο Έλος στα μέσα του Οκτωβρίου κάθε χρόνου πραγματοποιείται η γιορτή του Κάστανου με διάφορες εκδηλώσεις και συμμετοχή πολλών επισκεπτών.

Το πανηγύρι του Αγ. Δικαίου την 6η Μαϊου στο εκκλησάκι του Δικαίου - Ιώβ σε υψόμετρο 1170 μ. Με χιλιάδες επισκέπτες και προσφορά φαγητού από τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Το πανηγύρι του Αγ. Παντελεήμονα στις 27 Ιουλίου στην περιοχή "Σκαλιδιανά".

Το πανηγύρι της Παναγίας στις 25 Αυγούστου στο Έλος με την προσφορά φαγητού σε όλους τους επισκέπτες/προσκυνητές.